Barion Pixel

Az USAnotebook vásárlói már ismerik a nyugodt karácsonyi vásárlás titkát

2023. november 30. |

Adunk néhány fontos támpontot, hogyan válassz tökéletes laptopot!

A számítógépek, laptopok igencsak előkelő helyet foglalnak el az ünnepi kívánságlistákon. A karácsonyi ajándékvásárlás azonban sokszor olyan, mintha egy labirintusban kóvályogna az ember – hamar célt téveszthet, és szinte biztos, hogy rossz döntést fog hozni. Most megmutatjuk, hogy kerülheted el ezt a karácsonyi csapdát!

Népszava-PR-cikk

Idén karácsonykor titkon a te gyermekeid is abban reménykednek, hogy egy saját laptop várja őket a fa alatt? Vagy te magad is régóta vágysz már egy igazán ütős masinára?

Adunk néhány fontos támpontot, hogy garantáltan emlékezetes és hasznos ajándékkal rukkolhass elő, és elégedetten dőlhess hátra az ajándékdobozok kibontásakor.

A laptopvásárlás legfontosabb szempontja

A laptopok előnye, hogy korlátlan szabadságot adnak a tanulásban-, munkában, hiszen bárhol és bármikor használhatod őket (akár az ágyadból is megszervezheted az épp aktuális mítinget, vagy elkészítheted az iskolai prezentációt), de a kikapcsolódáshoz is nagyszerű alternatívát jelentenek ezek a stílusos és ízig-vérig 21. századi eszközök.

De mégis mi alapján válassz laptopot?

Szerintünk az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen célra szánod a gépet, hiszen minden egyéb paramétert ez fog meghatározni. Nem mindegy, hogy általános otthoni használatra, basic irodai feladatokhoz van rá szükség; vagy izmosabb, nagy hardverigényű, multitasking kihívásokkal, esetleg videójátékokkal kell megbirkózniuk, hiszen ezek mind másféle erőforrást igényelnek.

Az USAnotebook kínálatában nemcsak általános és üzleti használatra kínálunk laptopokat, de kifejezetten a gamerek igényeire szabott erősebb modelleket is találhatsz, továbbá 2 az 1-ben, multimédiás és professzionális masinák közül is bőséges választék áll rendelkezésedre.

Totál bizonytalan vagyok! Segítenétek?

Gamer-laptop-karácsonyra

Tudjuk, hogy az ideális laptop kiválasztása nem egyszerű feladat, főleg egy laikus felhasználónak, hiszen egyszerre több lényeges specifikációt is figyelembe kell venned.

Ha tanácstalan vagy, akkor azt javasoljuk, hogy nézz szét webáruházunkba, és első körben próbáld ki egyedi fejlesztésű, dinamikus keresőnket, ami megkönnyíti a keresést, hiszen minden fontos paraméterre tudsz szűrni.

Két évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött tisztában vagyunk vele, hogy laptopok esetében különösen nehéz a választás, hiszen rengeteg gyártó számtalan különböző modellel rendelkezik.

Az USAnotebook kínálatában a világ legnagyobb gyártóinak (Acer, ASUS, Dell Fujitsu, HP, Lenovo, Microsoft, Panasonic és Toshiba) gépei között keresgélhetsz, és hogy tutira megtaláld az igazit, olyan lényeges szűrőfeltételeket is részletesen beállíthatsz, mint a:

  • Processzorcsalád, a típus és a processzormagok száma – ez határozza majd meg a masinád gyorsaságát (Tipp: Az USAnotebook kínálatában 2-16 magos gépet egyaránt találsz)
  • Memória mérete – ami azt befolyásolja, hogy mennyi alkalmazást tudsz használni a gépeden (Tipp: Az USAnotebook kínálatában 4-64 GB-os laptopok között válogathatsz, de szinte minden gép memóriája bővíthető)
  • Meghajtó típusa – az egyik legfontosabb része a gépednek, ami szintén a gyors működés egyik felelőse (Tipp: Az USAnotebook kínálatában természetesen HDD-s és SSD-s típusokból egyaránt találsz kedvedre valót, sőt egyes modelleknél ajándékba jár az SSD bővítés, vagy szabadon bővíthetők a meghajtók)
  • Videókártya gyártója, típusa és jellege – ami a grafikai teljesítményéért lesz felelős (Tipp: ha játékra keresel gépet és bizonytalan vagy a sok kártyatípus között, hívj minket és segítünk megfelelő videókártyát választani
  • Kijelző mérete, felbontása és típusa (Tipp: Tudtad, hogy az USAnotebooknál 30 napos pixelhiba biztosítást is köthetsz?)

Nem árt, ha azt is átgondolod, mi mindent szeretnél majd a laptophoz csatlakoztatni (pl. egér, nyomtató, szkenner, webkamera stb.), és szükséged lesz-e olyan extrákra, mint például a Bluetooth, ujjlenyomat olvasó vagy dokkolócsatlakozó. Keresőnkben kivételesen finomra hangolhatod az igényeidet, és akár a legapróbb részleteket is beállíthatod (pl. portok, billentyűzet háttérvilágítása, gép strapabírása).

Sőt! Mivel az egyes termékcsoportok között keresgélve a korábban beállított szűrők nem vesznek el, így gondtalanul böngészhetsz kínálatunkban.

Persze előfordulhat, hogy további kérdések merülnek fel benned (pl. a gyártói garanciáról, a szervizelésről, a géped bővíthetőségéről vagy operációs rendszeréről), ezért mindenképpen arra biztatunk, hogy bátran keress fel bennünket ezekkel akár személyesen, üzletünkben, vagy telefonon és email-ben. Képzett szakértőink 20 éves tapasztalat birtokában segítenek a számodra legideálisabb termék és kiegészítők kiválasztásban, hogy elégedett vásárlóként és boldog számítógép tulajdonosként távozhass tőlünk.

Vásárlói-elégedettség

5 ok, amiért szerintünk a mi vásárlóink elégedettebbek, mint a többiek:

  1. A legjobbat akarjuk neked adni, ezért kizárólag biztos szervizháttérrel rendelkező, elismert gyártók termékeivel foglalkozunk. Nálunk nincsenek kiskapuk, kínos meglepetések és váratlan bosszúságok: csakis hazai forrásból származó, érvényesíthető garanciás termékeket forgalmazunk.

  2. Tőlünk nemcsak egy kartondobozba csomagolt számítástechnikai eszközt kapsz, hanem szaktudásunkat, elhivatottságunkat és...
  1. Bónuszként egy különleges ajándékot is adunk minden nálunk vásárolt laptop mellé. Jól hangzik, ugye?
  1. Szeretnénk megkönnyíteni a vásárlásodat, ezért nálunk akár részletre is megveheted notebookod, amihez azonnali hitelbírálatot kapsz online.
  1. Mert valóban a Te elégedettséged a legfontosabb, nézd meg mit mondanak rólunk vásárlóink!

Felkészültél? Akkor kezdődhet a vásárlás!

nnepi-nyitvatartás-2022-kollegak_1

 

Ha ez a cikk tetszett, ezeket imádni fogod!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben