Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

A legújabb rivális az okostelefonok között

2018. március 23. |

Egy újabb márka, ami legszorítja a nagyokat a trónról. Ma már a világ 5. legnagyobb telefon gyártója, minőségben és kivitelezésben is tökéletes.

A nagy gyártók mellett, mint például az Apple, Huawei, Samsung most megjelent egy másik rivális, a Xiaomi. Többek között telefonokat, laptopokat, okosórákat, drónokat és még sok más elektronikai cikkeket gyárt és forgalmaz. Elérhető áron kínál nagyon jó minőségű termékeket. Mivel ez a cég feltört mint a talajvíz sokan kiváncsiak rá, hogy honnan jöttek, merre tartanak, miért is hasonlítják a sokkal olcsóbb Xiaomi telefonok minőségét akár egy Iphonehoz? Ha szeretnéd megismerni őket, akkor olvass tovább!

xiaomi-redmi-note-4-okostelefon

A Xiaomit 2010-ben alapították és ebben az évben már ki is adták az első Android alapú MIUI operációs rendszerű okostelefonjukat, amit bétateszteltek egy kisebb közösségben. A következő évben már egy újabb és jobb fejlesztésű telefont mutattak be, a Xiaomi Mi 1-et, melynek operációs rendszere vetekedett a Apple IOS rendszerével.  2012-ben piacra dobták az Mi2-őt, egyre több és több készüléket értékesítettek, így már 2013-ra 10 millió Mi2 telefont adtak el. Persze az értékesítések nem csak Kínában voltak, hanem az USA-ban, Európában, Ausztráliában és még Új-Zélandon is. 2013 végén már okostévéket is gyártottak, így bővült termékeik listája. 

A Xiaomi a világ ötödik legnagyobb okostelefon gyártója volt 2015-ben, Kínában pedig a legnagyobb! Hogy rövidre zárjam a történeti részt, meg kell mondanom, hogy nagyon sok jót olvasok és hallok ezekről a telefonokról. Nem azért olcsók, mert gagyi és kínai, hanem azért mert nem hagyományos reklámfelületekre költik a pénzt mint pl. óriás plakát, tévéreklámok stb. ami ugye hatalmas költség lenne. Így nem kell megfizetni a márka reklámköltségeit, hanem csak magát a terméket, a készüléket és a benne lévő alkatrészeket, ami persze kínában olcsón beszerezhető, mivel ott is készül. Na de mi nem?! :)

Redmi-xiaomi-okostelefon

Térjünk ki arra a kérdésre, hogy miért pont egy Xiaomi telefont válassz?! A válasz egészen egyszerű, mert olcsóbban megkapod ugyanazt a minőséget és felszereltségű telefont, mint amit a nevesebb gyártók 20-30%-kal drágábban kínálnak.

Vegyük például a Xiaomi Mi Note Pro terméket és egy Iphone 6-ot. Majdnem ugyanaz a két termék, sőt néhány dologban, alkatrészben a Xiaomi többet, jobbat és nagyobbat kínál, mint az Apple; pl: több magos processzor, nagyobb kijelző, nagyobb kamera és persze több az akkumlátor kapacitása is. Egyszóval csúcs! Árak tekintetében a Xiaomi Mi Note Pro-t már 109.000Ft-tól meg lehet vásárolni, míg az Iphone 6S-t kb. 146.000Ft-tól lehet kapni; lényeges különbség! 

Íme két kép, ami megmutatja a különbségeket:

xiaomi-mi-note-pro--iphone-6s-osszehasonlitas 

xiaomi-iphone-osszehasolitas

Ha megtetszett és szeretnél egy ilyen telefont nézd meg kínálatunkat és válassz egy készüléket te is! Saját kollégáink is használják és elégedettek ezzel a márkával! :) 

Nálunk itt elérhetőek ezeke a telefonok, csoportok szerint például, Redmi 5A, Redmi Note 5A, Redmi Note 4, Redmi 4X és a Mi A1 is. Itt megnézheted kínálatunk! 

 

Ha ez a cikk tetszett, ezeket imádni fogod!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása