Hűsítő ajánlatunk
0% THM, 10 hónap futamidő,
0 Ft szállítási díj!
Kattintson
a részletekért!

Dell Inspiron 5567 (223609) laptop bemutatása

2017. július 10. |

A páratlan teljesítményű és stílusú Dell Inspiron 5567 (223609) laptop igazi munkatárs lehet játékban és munkában is.

A Dell Inspiron családja egyre több változáson megy át nem csak külsejét, hanem belső rendszerét tekintve is. A  Dell Inspiron 5567 (223609) laptop általános otthoni vagy irodai felhasználásra alkalmas.

Hogy is néz ki?

Dell-Inspiron-5567-(223609)-laptop_1
Külsejét tekintve egy elegáns, professzionális laptopot láthatunk. Fényes, szürke, műanyag hátlapja könnyen tisztítható és, ezért nem olyan nagy ár, hogy az ujjlenyomatok könnyen megtapadnak rajta. Egyébként a hagyományosan ismert megjelenéssel találkozunk, ami eddig is bevált ennél a termékcsaládnál. Viszonylag strapabíró anyaggal készült a laptop, habár lakkhatású borítója könnyen karcolódhat. A fedőlapot felnyitva nem a korábbi készülékeknél látható gumiszerű felülettel találkozunk, hanem egy fémhatású, vízszintes szálirányú, szürke borítás látható, amin nem tapad meg könnyen az ujjlenyomat és könnyen tisztítható.

Milyen csatlakozói és kiegészítői vannak a Dell Inspiron 5567 (223609) laptopnak?

Dell-Inspiron-5567-(223609)-csatlakozok

Dell-Inspiron-5567-(223609)-csatlakozok.-2jpg
A több funkciós Bluetooth 4.2 mellett egy USB 2.0 portot és már két USB 3.0 csatlakozót találunk a készülék két oldalán. Természetesen ebből a modellből sem hiányozhat a memóriakártya olvasó (SD) és a HDMI csatlakozó. A memóriakártya olvasó hasznos lehet, ha egy kamera, telefon vagy egyéb SD kártyás eszköz memóriáját szeretnék felmásolni a gépre és nincs kártyaolvasónk vagy nem szeretnénk erre fölöslegesen költeni. A HDMI csatlakozó egy HDMI kábel segítségével nyeri el funkcióját, mivel így tudjuk kivetíteni a laptop képét a televízióra vagy monitorra. Egy prezentáció, otthoni filmnézés vagy videó/online játék alkalmával nélkülözhetetlenné válhat ez a csatlakozó. A filmnézéshez kapcsolódóan a DVD meghajtó is praktikus lehet számunkra, mert a filmet így kivetíthetünk például egy nagy televízióra, amit ezáltal már az egész család láthat.

Klaviatúra, touchpad és médiaeszközök

Dell-Inspiron-5567-(223609)-laptop-billentyuzet
A billentyűzet terén a megszokott elrendezéssel és kényelemmel találkozunk. Teljes méretű, numerikus billentyűzettel ellátott ergonomikusan kialakított klaviatúráról van szó, ahol megmaradt a halk gomblenyomás és a gombok megfelelő távolsága akár gyorsírás, akár játék szempontjából. Nagy előnye lehet ennek a készüléknek, hogy a billentyűzetnek fehér háttérvilágítása van, ami a sötétben való munkát megkönnyíti.

A touchpad kissé eltolva balra, de viszonylag középen található, ami ezért jó, mert elhelyezkedése nem akadályozza a szövegírást, nem érünk hozzá az ujjunkkal véletlenül, mégis kényelmesen meg tudjuk támasztani a csuklónkat. Könnyű és pontos használatot biztosít helyettesítve egy egér funkcióit.

Dell-Inspiron-5567-(223609)-laptop-leiras,-teszt
A Dell Inspiron 5567 (223609) laptop HD minőségű webkamerával rendelkezik, ami megfelelően éles és színekben gazdag képet ad videóbeszélgetés közben. A webkamera akár otthon, akár az irodában nagy szerepet tölthet be. Hangszóróit a szokásos helyen: elöl, kicsit alul találjuk meg, továbbá minőségét tekintve az átlagosan teljesítenek.

Milyen a Dell Inspiron 5567 (223609) laptop kijelzője?

15,6” méretű, 1920x1080 FullHD felbontású kijelzőről van szó, mindezek mellett fényes LED fényű a képernyő. A FullHD kijelzőkön szebbek a filmek, mert több pixelt, ezáltal részletgazdagabb képet tud megjeleníteni.

További műszaki jellemzők

A legújabb generációs Intel Core i5 processzor 7200U 2.5GHz, hetedik generációs processzorával érkezik a Dell Inspiron 5567 (223609) laptop. Alapvetően 4 GB memóriamérettel vásárolható meg, de ez bővíthető 32 GB-ig, melyet már a rendelés során is igényelhetsz garancia vesztés nélkül ingyenes beszereléssel. Háttértárát tekintve HDD meghajtós, aminek mérete 1000 GB, ami igény szerint változtatható akár SSD-re is, így ha fel akarod gyorsítani a notebookod, akkor érdemes ezt kicserélni. Ha szükséged van adattárolóra, akkor ezt az eredeti 1000 GB-os meghajtót át tudjuk alakítani külső meghajtónak, így bárhová magaddal viheted kedvenc filmeid, sorozataid,  képeid, egyfajta mentésként. Saját dedikált, 2 GB-os videókártya tartozik hozzá, amivel a videójáték is élvezetesebb lesz.

Még érdemes tudni róla, hogy normál használat mellett maximum közepes hangerőn végzi a belső részek hűtését. Akkumulátoráról szólva nagy terhelés esetén 1-1,5 órát, míg filmnézés/netezés esetén 6-6,5 órát bír egy töltéssel. Továbbra is érvényes a Dell gépek 3 éves garanciája, ami egy hiba esetén nagy segítség lehet a pénztárcánknak.

A Dell Inspiron 5567 (223609) laptophoz külön kapható operációs rendszer, amit itt megtalálhattok.

A Dell Inspiron 5567 (223609) laptop véleményünk szerint otthoni és irodai használatra is ideális. Elsősorban azoknak ajánlanánk, akik egy elegáns külsejű, mégis hatékony készüléket szeretnének ár-érték arányát tekintve megfelelő áron.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

Elégedett webáruházunkkal? Szavazzon ránk és nyerjünk együtt!
Elégedett velünk? Adjon hangot véleményének és szavazzon ránk az Ország Boltja 2017 versenyén! Számítunk Önre és a szavazatára, nyerjük meg együtt ezt a versenyt!
SZAVAZOK!
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben