Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

HP iskolakezdési akció

2017. augusztus 22. |

Ezek a legjobb HP laptopok iskolai használatra, mivel kedvezményes áron, egérrel, táskával és nyomtatóval is megkaphatod "sulis" csomagban is.

Tanévkezdéskor gyakran indulhatunk költséges bevásárló utakra, hogy beszerezzük a füzeteket, a borítókat, az írófelszereléseket, ruhákat és iskolatáskát, ami több tanuló vagy hallgató esetén jelentős kiadás lehet. De a laptop vásárlás már egy másik kategóriába tartozik, habár itt sem szeretnénk a „kellő mértéknél” jobban megterhelni a pénztárcánkat, a bőség zavara megtéveszthet minket is.

A HP iskolakezdési akciónkban költségkímélő ajánlatokkal jelentkezünk, melyekben az alap kedvezményes laptop mellé extra csomagokban különböző kiegészítőket kínálunk a HP készülékek mellé.

Manapság egy számítógép elengedhetelen a tanulás során, ezért összeszeválogattuk a HP azon laptopjait, amelyek alkalmasak különböző iskolai feladatokra.

Laptop iskolakezdés

A HP 250 G5 W4N06EA laptop a megbízhatósága mellett felhasználóbarát külsővel és különlegesen alacsony tömegével hódít a laptopok piacán. Középiskolai és felsőoktatási (általános) felhasználásra is kiválóan alkalmas. Fekete színű külső borítása bármilyen környezethez illik, borítójának érdessége masszív és strapabíró külsőt ad a készüléknek, így nem baj, ha tanulás vagy játék közben koszos kézzel fogjuk meg a laptopot, mivel a borítása és a billentyűzete is egyszerűen tisztítható.

HP 250 G5 Laptop

10 éve még elképzelhetetlennek tűnt, hogy egy laptop csak 3-4 kilót nyomhat, de mára már olyan mértékben fejlődött a technológia, hogy a HP 250 G5 W4N06EA laptop a normál (15,6”-os) méretével is csak 1,96 kg tömegű. Így könnyen magunkkal vihetjük az iskolába, a kollégiumba, a barátainkhoz vagy akár egy utazásra is. Használhatjuk órán, vonaton, kávézókban és könyvtárban is mások zavarása nélkül, mivel zajcsökkentő berendezése megakadályozza, hogy a használat során jelentkező hangok a zavaróak legyenek a környezet számára (pl.: billentyűzet hangja). Ezt a laptopot prezentációk és fogalmazások megírására, internetezésre és filmnézésre is bátran használhatjuk, továbbá most csomagban is megvehetjük egérrel, táskával és nyomtatóval rendkívül kedvezményes áron.

Iskolakezdési akciónkban 3-as csomagban 6000 Ft-tal drágábban egeret és táskát is vehetünk a laptop mellé, ami sokak számára elengedhetetlen a munkához vagy a tanuláshoz. 10 000 Ft-tal drágábban a Kitűnő csomagban az egér és a táska mellé HP nyomtatót is vásárolhatsz, ami nemcsak nyomtatásra, hanem fénymásolásra és szkennelésre is alkalmas.

Igazi tanulótárs a HP 250 G5 W4M91EA laptop! Mi is elámultunk, hogy a HP 250 G5 W4M91EA laptop milyen teljesítményre képes az alacsony árához képest. Az előző modelltől eltérően különleges, ezüst színben érkezett boltunkba, ami minden korhoz, nemhez és környezethez ideális.

HP 250 G5 Laptop

A jobb minőség érdekében Full HD felbontású kijelzővel bír, ami ideális a videó- és képszerkesztéshez, filmezéshez és minden olyan programhoz, ahol fontos a nagy felbontás.  Használhatjuk otthoni, iskolai, általános és multimédiás funkciókra is. Egy saját laptoppal végre nem kell a családnak „megküzdenie” a számítógép használatért. Már nemcsak a főiskolán/egyetemen, hanem a középiskolások számára is szükség van egy saját laptopra, amin tanulhatnak, olvashatnak, filmet nézhetnek és játszhatnak is.

Még kedvezőbb ajánlatunkban 3-as csomagban 6000 Ft-tal drágábban egérrel és táskával is megvásárolhatod a laptopot rendkívüli, iskolakezdési akciónkban. Kitűnő csomagban a HP 250 G5 W4M91EA laptop alapárához képest plusz 10 000 Ft-ért az egér és a táska mellé még egy HP All in One nyomtatót is vásárolhatsz, amivel gyerekjáték a minőségi nyomtatás, szkennelés és fénymásolás.

Az előző laptophoz képest a HP 250 G5 W4M95EA laptop annyiban tér el, hogy a Windows 10 Home operációs rendszerével vásárolható meg, ami egyesíti a Windows 7 és 8 erősségeit. Gyors az indítás és a felébresztés, valamint több biztonsági funkcióval is rendelkezik. A Microsoft Edge böngésző minőségi internetezést és jobb élményt nyújt: jegyzeteket írhatunk és gépelhetünk egyenesen a weboldalra.

HP 250 G5 Táskával, egérrel és nyomtatóval Laptop

Egérrel és táskával 3-as csomagban 6000 Ft-tal drágábban kapható a laptop, továbbá mindezek mellé Kitűnő csomagban nyomtató is vásárolható az alapárhoz képest 10 000 Ft plusz költségért.

Ha jó teljesítményre vágysz jó áron, ne szalaszd el a HP 250 G5 X0Q99EA laptopot! Már 7. generációs Intel Core i5 processzorral érkezik, ami hozzájárul a HP 250 G5-ös sorozatának teljesítménynövekedéséhez. Ezüst színű borítója a megszokott, professzionális stílust nyújtja, ami elengedhetetlen a HP márkanév tekintetében.

HP 250 G5 Laptop

Bővíthető memóriával rendelkezik, ezért akár 32 GB méretű memóriával is rendelhető, ami a nagyméretű adatok tárolását könnyíti meg. HD kijelzője csillogásmentes és különösen vékony, ami jelentősen hozzájárul ahhoz is, hogy 2 kg alatt legyen a tömege. A HP 250 G5 X0Q99EA laptop rendkívüli teljesítményével, erős processzorával és elegáns megjelenésével a középiskolában és a felsőoktatásban is megállja a helyét.

Szezonális ajánlatunkban most 3-as csomagban egérrel és táskával vásárolhatod meg a HP 250 G5 X0Q99EA laptopot csupán 6000 Ft plusz költségért. Ha nyomtatón is gondolkodsz, ne hagyd ki a Kitűnő csomagunkat, amiben az egér és a táska mellett HP All in One nyomtató is megvásárolható 10 000 Ft-tal drágábban.

Játszani is szeretnél? A HP 250 G5 1KA00EA laptop 2 GB-os Radeon R5 dedikált, saját videókártyával rendelkezik, ezért szebb képet ad gyorsabban videójátékok, kép-, és videószerkesztés során, amihez még a minőségi Full HD kijelző is hozzájárul. Főleg játékosoknak, médiaszakosoknak, tervezőknek, mérnököknek és grafikusoknak szeretnénk ajánlatni.

HP 250 G5 Laptop

A HP 250 G5 1KA00EA laptop uniszex külseje miatt mindenkihez passzolhat, valamint kevés súlya miatt a hordozhatósága is könnyűvé válik. A gamerek, tervezők és grafikusok bátran válasszák ezt a modellt, mivel szép képet ad és jó teljesítménnyel bír.

Iskolakezdési akciónkban 3-as csomagban 6000 Ft-tal drágábban egeret és táskát is vehetünk a laptop mellé, ami sokak számára elengedhetetlen a munkához vagy a tanuláshoz. 10 000 Ft-tal drágábban Kitűnő csomagban az egér és a táska mellé HP nyomtatót is vásárolhatsz, ami nemcsak nyomtatásra, hanem fénymásolásra és szkennelésre is alkalmas.

Minőség és megbízhatóság egyben! A HP Pavilion 15-au022nh Y0A74EA laptop különleges arany színével, 6. generációs Intel Core i5 processzorával és full HD kijelzőjével a szórakozásban és a munkában is remek társ lehet.

HP Pavilion 15-au022nh Laptop

4 GB-os, dedikált, saját videókártyával rendelkezik, amivel a videójátékozás, kép-, és videószerkesztés, tervezés és digitális modellezés élménye sokkal minőségivé és gyorsabbá válik. Akár 9 órán át használhatja egyetlen feltöltéssel így bárhová magával viheti egy egész napos munkára, valamint alig 2 kg-os tömege miatt a hordozhatóságát sem akadályozza a nagy súlya.

A HP Pavilion 15-au022nh Y0A74EA laptop most kedvezményesen, csomagban is megvásárolható táskával és egérrel együtt 3-as csomagban csupán 6000 Ft-tal drágábban. 10 000 Ft plusz költségért pedig egy nyomtatót vásárolhatunk a Kitűnő csomagban.

HP Pavilion 15-bc007nh X5X89EA laptop, a gamerek álma! Ha szeretsz online vagy videójátékozni és egy komolyabb gépre vágysz, ami nagyobb terhelés alatt is szép képet ad és nem akadozik, akkor ismerd meg ezt a készüléket, ami ezüst hátlapjával kitűnik a gamer gépek sorából, az Intel Core i7-es processzorával kiváló teljesítményt nyújt és szálcsiszolt csuklótámaszával igazi luxusérzetet áraszt.

HP Pavilion 15-bc007nh Laptop

Aki ezt a készüléket választja, egy igazán tartós, strapabíró és minőségi HP laptopot tudhat magáénak. A HP Pavilion 15-bc007nh X5X89EA laptop a középiskolások és főiskolások/egyetemisták számára is alkalmas hosszútávra, mert megbízhatósága és minősége folytán működőképessége több évig is eltart.

Iskolakezdési akciónk keretén belül most 3-as csomagban egérrel és táskával 6000 Ft-tal, nyomtatóval a Kitűnő csomagban csupán 10 000 Ft-tal drágábban vásárolható meg a kedvezményes alapárhoz képest.

Alapvetően a most középiskolás vagy főiskolás tanulók túlnyomó része olyan számítógépen tanulta meg az informatikai alapokat, amihez még egér tartozott, ezért sokan szeretnek bluetooth-os egérrel és nem touchpad-del dolgozni a laptopon. Az egér gyors laptop használatot biztosít, amire egy touchpad nem feltétlenül képes. A grafikai programokhoz, tervezéshez és modellezéshez pedig olyan mozdulatok és funkciók kellenek, amiket touchpad-del nem tudunk megoldani.

A csomagban lévő táska a laptop tárolását és hordozhatóságát teszi lehetővé, mert otthon tárolva így nem porosodik be, és ha magunkkal visszük, védve van az ütődésektől, lerakhatjuk a metrón és gond nélkül magunkkal tudjuk vinni az iskolába vagy vakációra, ahol akár tanulhatunk, olvashatunk, zenét hallgathatunk és filmezhetünk laptopunk segítségével.

HP  Value TopLoad Case 15.6HP  DeskJet 2130 All-in-One nyomtató


A hallgatók vagy tanulók számára egyaránt nagy segítség egy nyomtató, ami másolásra és szkennelésre is használható, mert kinyomtathatjuk a jegyzeteket, puskákat, koncert/színházjegyeket és a prezentációk „emlékeztetőit”, amivel láthatjuk, hogy mit tartalmaz egy diánk és nem kell hátrapillantanunk a vetítő vászonra, továbbá nem kell ajándékötleteken agyalnunk, mivel kinyomtathatjuk a nagyszülőknek a családi képeket vagy a barátoknak kollázst is készíthetünk. A szkennelő funkcióval órai jegyzeteket, rajzokat, befizetett csekkeket és képeket digitalizálhatunk és küldhetünk tovább, valamint fénymásolással sokszorosíthatjuk is a jegyzeteinket. Az egész család kihasználhatja a nyomtató adta lehetőségeket!

A kedvezményes ajánlataink mellett a szokásos ajándékok most is érvényesek! Ingyenes kiszállítást vállalunk és egy 5000 Ft értékű 30 napos ajándék pixelhiba biztosítást kínálunk.

Usanotebook-14-napos-pénzvisszafizetési-garancia

A különleges iskolakezdési akciónk keretein belül minden laptop mellé ajándék 3 hónapos Panda Internet Security vírusirtó szoftvert adunk, ami a biztonságos böngészést, az adatok biztonságát és a nem kívánt tartalmak kizárását biztosítja, valamint egy Android készülékre is feltelepíthető a Windows mellett. A 3 hónap lejárta után kedvezményesen meghosszabbíthatja a szoftver érvényességét 1 évre.

Panda Internet Security ajandekba

További információkért és a készülékek személyes megtekintésért, látogasson el üzletünkbe!

Kiemelt ajánlataink

  • 303 970,- Ft
    Ezüst hátlap • Processzor: Intel® Core™ i5 1235U vPro • Memória: 32 GB • 512 GB SSD • Kijelző: 15,6" IPS / WVA, LED, Matt • Intel Iris Xe • Operációs rendszer: Windows 10 Pro • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Már hétfőn átvehető
  • HP 250 G10 8A5C9EA-P91504 laptop kép, fotó
    P91504
    193 890,- Ft
    Fekete hátlap • Processzor: Intel® Core™ i3 1315U • Memória: 8 GB • 2048 GB SSD • Kijelző: 15,6" IPS / WVA, LED, Matt • Intel UHD Graphics • Operációs rendszer: Külön vásárolható • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Raktárról azonnal
  • 571 470,- Ft
    Ezüst hátlap • Processzor: Intel® Core™ i5 1235U vPro • Memória: 32 GB • 4096 GB SSD • Kijelző: 14,1" IPS / WVA, LED, Matt • Intel Iris Xe • Operációs rendszer: Windows 11 Pro • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Már hétfőn átvehető
  • 336 650,- Ft
    Ezüst hátlap • Processzor: AMD Ryzen 5 7530U • Memória: 64 GB • 2048 GB SSD • Kijelző: 15,6" LED, Matt • AMD Radeon Graphics • Operációs rendszer: Windows 11 Pro • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Már kedden átvehető
TörlésKijelöltek összehasonlítása