Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

HP laptop karácsonyra – vidd haza akár önerő nélkül, 0% THM-mel!

2018. december 1. |

December 15-ig a HP laptopok nagy része 0 Ft kezdőrészlettel elvihető, kamatmentesen!

Holnap, december 2-án meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, tehát már célegyenesbe értünk az idei karácsonyt illetően. Ajándék gyanánt mi is kedveskedünk nektek, most szinte az összes HP laptopunkat, több, mint 120 féle gépet 0 Ft kezdőrészlettel, ingyen 10 havi hitelre vihettek haza, 10 havi részletben.

Hp-800x355-0-thm-0-thm-karacsonyra

Bármennyire is jól hangzik ez az óriási választék, bizonyos szempontból nehézséget is okozhat, hisz nem könnyű ennyi gépből kiválasztani a TÖKÉLETESET. AZT a gépet. Tudjátok, amire vágytok, amit szeretnétek, amit végre megkaphattok! Ezért néhány pontban segítünk nektek a választásban, attól függően, hogy milyen felhasználásra kerestek gépeket.

Gyerekeknek, fiataloknak online tartalomfogyasztásra szánt laptopok🎄 karácsonyi ajándéknak

Ebben a kategóriában olyan készülékeket ajánlanánk, amelyek belépő szintű processzorral vannak szerelve, mivel arra, hogy netezzünk a készüléken, zenéthallgassunk vagy akár szöveget, egyszerűbb táblázatokat kezeljünk, nem kell ennél több.

HP 250 G6 3QM76EA laptop kép, fotóAz ilyen Hp laptopok 89 890 Ft-tól indulnak, Intel Celeron vagy Pentium, illetve az AMD hasonló kategóriás processzoraival vannak szerelve. A legtöbb ilyen készülékben HDD van, azonban itt kifejezetten ajánlott egy SSD bővítést kérni, amelyet szinte az összes laptopunkhoz megkaphattok. (SSD és HDD különbségekről itt olvasshattok!) Ha esetleg az oldalon nem választható ki, akkor kérdezzetek rá nálunk telefonon, emailben, chaten vagy facebookon, szívesen segítünk benne.

Visszatérve, ahhoz hogy ezek a jó áron lévő processzorok éveken keresztül jó sebességgel tegyék a dolgukat a fenti feladatokban, tényleg elengedhetetlen egy SSD a készülékbe, amelyből egy 120GB-os verzió, HDD beszámítással bruttó 4490Ft-nál kezdődik, díjmentesen beszereljük az új készülékbe, és természetesen a garancia sem veszik el!

Sokak számára fontos hordozhatóság, a könnyű súly, mert hoznák-vinnék magukkal napközben is. Ha a kis méret is fontos szempont, akkor sem kell megijedni, ebben a kategóriában ez lesz akkor a megfelelő modell:

HP  14-CF0000NH Laptop

Ez HP 14-CF0000N fehér gyöngyszem 14”-os kijelzőjevel, FHD (Full HD) felbontással is összesen másfél kilót nyom. Továbbá gyárilag Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik, így csupán néhány kérdésre kell választ adni, és máris azonnal használható a laptop, ennek köszönhetően tökéletes ajándék lehet a 😍 karácsonyfa alatt stílusos, igényes hölgyeknek.

Általános felhasználásra szánt HP laptopok

Eléggé nehéz meghatározni ezt a kategóriát, de soroljuk most ide azokat a felhasználókat, akik egyszerre több dolgot végeznek a készülékükön, tehát fontos a multitasking (egyszerre lehessen több weboldal nyitva, zene, akár kisebb igényű szerkesztőprogramok). Tehát technikailag irodai munkát, vagy ahhoz hasonló tevékenységet folytatnának a készüléken.

Ilyenkor már jól jön, hogyha egy Intel Core i3-as processzor (vagy R3-as) dolgozik a készülékben. Szintén gyorsítani tudja a munkát, ahogyan az előző kategóriánál is az SSD, azonban itt már sokszor van lehetőség arra, hogy az SSD mellett HDD-t is tartalmazzon a laptop, így nem csak gyors lesz a működése, de rengeteg adatot, képet, filmeket is tárolhatunk rajta. Ha gyárilag nem tartalmazza a gép, akkor sincs probléma, nagyon sok gépnél opció a bővítés, kérdezzetek rá nálunk ha nem találjátok a műszaki adatok résznél.

HP 15 -DA0036NH Laptop

Ezek a notebookok 119890 forintnál kezdődnek és akár 235 ezer forintot is rá lehet költeni, természetesen az extráktól függően, utóbbi árban már érintőképernyős, 2 az 1-ben készüléket lehet kapni, gyárilag Windows operációs rendszerrel.

A HP ebben a szegmensben is kínál 14”-os kijelzővel szerelt modelleket, de akár üzleti felhasználásra szánt ProBook-ot is találhatunk benne, 15,6” vagy 13,3”-as méretű kijelzőkkel.

Sőt, akik extrább, vagy vagányabb megjelenést szeretnének, azoknak is megfelelő alternatívát nyújt a gyártó, főleg, ha szeretnének a fekete-szürke-fehér tengelytől egy kicsit távolabb menni.

Valami különlegesebbet keresel? Rózsaszín-lila kombináció, kis méretben, ideális 🎁 ajándék hölgyeknek:

HP  14-CF0003NH Laptop

Multimédiás mindenes HP laptop karácsonyra

Ha az általános felhasználást nehéz volt megfogalmazni, akkor a multimédiásat még nehezebb. Főleg, mivel a piacon is többféle felfogás van erre a témára, azonban ebben az esetben soroljuk ide azokat  a gépeket, amiken egy elégedett felhasználó a tartalomfogyasztás mellett, szerkeszteni, akár videótvágni, játszani szeretne, tehát azt szeretné, hogy mindenre alkalmas legyen a készüléke, de tisztában van vele, hogy ez időnként kompromisszumokkal jár.

Éppen ezért ezeknél a készülékeknél Intel core i5, i7 vagy AMD Ryzen 5, 7 az elengedhetetlen processzor szempontból, illetve szükség van egy a belépőnél kicsit jobb, de még nem gamer videókártyára (utóbbiak sajnos erőteljesen megdobják az árat).

HP Pavilion X360 15-cr0000nh Laptop

A 0% THM-mel elvihető laptopjaink, amelyek megfelelnek ennek a felhasználásnak, nagyjából 20-an vannak. Ezek közül talán az egyik legoptimálisabb ajánlat a HP Pavilion 15-CS0011NH készülék.

Ebben már egy 8. generációs i5-ös Intel processzor dolgozik, és a 3D-s műveletek esetén egy NVidia MX150-es videókártya segít be, amely már alacsonyabb megjelenési igények mellett, játékra is használható, de akár a videóvágásba is be tud segíteni az egyik legismertebb videóvágó program esetében. Ennél a készüléknél már nincs szükség az utólagos bővítésre, eleve egy 128GB-os SSD és egy 1TB-os HDD kíséretében engedte újtára a HP a gyártósorról termékét, amelynek hátlapja elegáns, jó megjelenésű kék színben tetszeleg, de az egész kialakítás nagyon minőségi.

Ezzel bármikor meg lehet jelenni munkában, suliban, vagy akár tárgyaláson is és nem okoz neki gondot néhány terv megmutatása sem, köszönhetően az imént felsorolt hardveres kiépítésnek. A mai napon ez a termék bruttó 249 890 Forintba kerül, ami a 10 havi karácsonyi ajándékunkban azt jelenti, hogy havonta kevesebb, mint 25ezer forintért lehet a hű társad ez a mindenes csoda, ráadásul a 3 év HP garancia miatt nem kell attól tartani, hogy hamar új párt kellene választanod.

Ráadásul nem is sokkal drágábban, konkrétan 30 ezer forintért vásárolható meg ugyan ennek a modellnek a Windows 10 Home operációs rendszerrel szerelt változata, amely az első bekapcsolás után nagyjából 20 perc alatt használatra kész, nem kell rajtani semmilyen telepítést végezni, csak néhány alap adatot (név, idő, hely) megadni, és rögtön ablakunk nyílik a világra.

Laptop játékra, komoly munkára keresel HP laptopot?

Ez a legegyértelműbb kategória, szükség van egy erős processzorral (H végződésű az Intel esetében), és egy jó, gamer videókártyára.

HP ProBook 645 G4 Laptop

A legkedvezőbb árral ebben a szegmensben egy Pavilion 15-ös gép rendelkezik, ez bruttó 249890 forintért lehet hazavinni, és egy 8. generációs i5-8300-as processzor valamint egy GTX 1050-es videókártya együttese a felelős a játékbeli teljesítményért. Memóriából 8GB-tal rendelkezik a laptop, háttértárból pedig egy 1TB-os HDD-vel esett le a kamionról, ezt a vásárláskor vagy esetleg később célszerű bővíteni egy SSD-vel. Ez a készülék még nem kapta meg a HP-tól a „Gaming” elnevezést, azonban így alkalmas a mai játékok futtatására, anélkül, hogy gondot okozna neki.

Azonban az első olyan készülék, amely már a gyártó is kifejezetten játékra ajánl, a lélektani 300ezer forintos határ alatt van éppen 110 forinttal, az a HP Pavilion Gaming 15-CX0000NH 4TU87EA laptop:

HP Pavilion Gaming 15-CX0000NH Laptop

Hardveres szempontból nagyon hasonló a készülék az előbbihez (Intel i5-8300H és Nvidia GTX 1050), azonban itt már van egy 128GB-os SSD is, ami az operációs rendszernek és a mindennapi programoknak bőven elegendő, és hihetetlen gyors sebességet ad a rendszernek. Természetesen mellette rendelkezésre áll a HDD is, úgyhogy a tárhely mennyiségére sem lehet panasz.

Ezen kívül viszont van még egy nagy különbség a sima Pavilion 15-ös készülékhez, mégpedig a készülék kialakítása. A hosszantartó játék azért meg tudja terhelni a hardverelemeket, amik hőtermeléssel járnak. Ez a készülék azonban olyan kialakítást kapott, illetve a hűtése is úgy van kitalálva, hogy több órás játék se csökkentse drasztikusan a termék teljesítményét (alapvetően a mai modern hardverek vissza tudják venni a teljesítményüket, ha túlságosan forró számukra a talaj, de ennél a modellnél nem kell ilyentől tartani). Illetve ami tovább fokozza a játék élményt, az a HP partnere, a Bang & Olufsen, amely a kiváló hangzásért felel ezeknél a készülékeknél. És micsoda munkát végeztek! Az általunk tartott kütyüsimogató napokon (ha eddig nem voltál, ne hagyd ki utolsó alkalmunkat december 15-én, amely egyébként a 0% THM-es akciónk utolsó napja is), kipróbáltuk az érdeklődőkkel együtt a készüléket ilyen szempontból és nem csalódtunk!

A Pavilion Gaming sorozat a HP új támadása a konkurencia ellen és aki ezek közül a készülékek közül választ, egyáltalán nem fog rosszul járni. Ráadásul már havi 30 ezer forinttól el lehet őket vinni, szóval nem lényesen drágább, mint egy multimédiás készülék, ha valakinek erre van szüksége.

Azonban a HP az igazi nehéztüzérségnek az Omen sorozatot szánja, amely már az asztali gépekben is durvának számító videókártya palettát vonultat fel, és ezekkel indul harcba.

Az Intel i7-es processzor itt már alap (GTX 1050 esetében még nincs rá szükség, azonban a GTX 1060 tud belőle profitálni), és a tavalyi hetedik generációs i7-es processzorral szerelt HP Omen most 500ezer forintért megkapható. Nem kell azonban megijedni, ez a CPU is bivaly erős, bármivel megbirkózik és még évekig kiszolgálja a modern játékokat is.

HP Omen 15-ce012nh Laptop

Kicsivel fentebb árban, már a 8. generációs, ezáltal 6 magos i7-es processzorral szerelt, GTX 1060-es videókártyás szörnyeteg állja a sarat:

HP Omen 15-DC0001NH Laptop

Alapvetően ez a hardver mindenre is elég😁 és lesz is még a garancia időt jelentő 3 év letelte után is. Azonban ha esetleg kétkedéssel fogadnád ezt az információt, bátran lehet feljebb lépni, még egy lépcsőt:

HP 17 -an100nh Laptop

Itt már alap a 6 magos Intel Core i7-es processzor és mellé egy a legtöbb asztali gépet megszégyenítő GTX 1070-es videókártyát pakolt a gyártó, nem kevesebb, mint 8GB videómemóriával. Ezeknek a hardvereknek már kell a hűtési teljesítmény, így nem is csoda, hogy 17,3-as kijelzőt kapott a gép, hogy a nagyobb ház jobb hűtést és stabilabb teljesítményt jelentsen. A 16GB RAM, a Windows 10 Home, és a 2TB-os HDD már csak apró finomságok a HP Omen torta tetején, ahogyan a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, a kiváló hangzást nyújtó Bang & Olufsen hangszórók, és a 3 év világgarancia már cukorszórás az amúgyis édes nyalánkságon.😂

Végszó

Tudjuk, hogy egy új számítógép megvásárlása anyagi terhet jelent, komoly döntés, hogy mibe fektetünk akár több száz ezer forintot. Ráadásul akinek nem ez a szakmája, annak még nehezebb a választás is, hiszen a sok szakmai kifejezésből nehéz ki. találni, számunkra melyik az ideális. A bejegyzés végéhez közeledve szeretném újra elismételni, hogy ez a majdnem minden HP laptopra kiterjedő, 0%-os ingyen hitel ajánlatunk a 😘 mi ajándékunk nektek. Reméljük ez a 10 havi kamatmentes részlet segít abban, hogy a régóta vágyott új laptop a fa alá kerüljön és megkönnyítse az életeteket a következő években!

Keressétek meg benne a számotokra leginkább megfelelő készüléket, a fenti írásunk csupán ajánlás és ízelítő.

Gyertek be hozzánk személyesen is, szakértő kollégáink segítenek az tökéletes eszköz kiválasztásában, megtudod fogni a készüléket, láthatod hogy valóban olyan-e amilyenre vágysz a következő években.

December 15-én lévő hitel-záró napon pedig lehetőségetek lesz gamer gépeket is kipróbálni.

Mi nem csak egy webáruház vagyunk, kérdezhettek tőlünk telefonon, emailen, chaten, facebookon és személyesen is, üzletünk december 3-tól december 23-ig minden nap tárt ajtókkal vár benneteket.

Mától 3 hétig hétvégén is bejöhettek hozzánk, ha tanácsadásra van szükségetek, vagy ihletet gyűjtenétek a karácsonyi ajándékhoz (nem feltétlenül csak HP termékek esetében, nézd meg többi gépünket is). Szívesen segítünk és válaszolunk bármilyen kérdésre, és ha esetleg nem tudtok dönteni és nem vásároltok semmit akkor sem nézünk csúnyán, emiatt ne aggódjatok, hozzánk valóban fordulhattok bátran szakmai kérdésekkel is!😊

Ha ez a cikk tetszett, ezeket imádni fogod!

Kiemelt ajánlataink

  • 621 090,- Ft326 690,- Ft
    Fekete hátlap • Processzor: Intel® Core™ i5 1035G7 1.2GHz Intel 10. generáció • Memória: 8 GB • 256 GB SSD • Kijelző: 13,5" Érintőképernyő, LED, Fényes • Intel Iris Plus Graphics • Operációs rendszer: Windows 10 Home • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Már hétfőn átvehető
  • 491 690,- Ft485 890,- Ft
    Ezüst hátlap • Processzor: Intel® Core™ i5 1235U vPro • Memória: 16 GB • 256 GB SSD • Kijelző: 13,5" Érintőképernyő, LED, Fényes • Intel Iris Xe • Operációs rendszer: Windows 11 Home • Gyártói garancia: 1 év
    Átvehetőség: Már kedden átvehető
  • 475 290,- Ft449 990,- Ft
    Szürke hátlap • Processzor: Intel® Core™ i5 1335U vPro • Memória: 16 GB • 512 GB SSD • Kijelző: 15,6" IPS / WVA, LED, Matt • Intel Iris Xe • Operációs rendszer: Windows 11 Pro • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Már hétfőn átvehető
  • 646 290,- Ft590 890,- Ft
    Szürke hátlap • Processzor: Intel® Core™ i7 13650HX • Memória: 16 GB • 512 GB SSD • Kijelző: 15,6" IPS / WVA, 120 / 144 / 240 / 300 / 360 Hz, LED, Matt • nVidia GeForce RTX 4050 • Operációs rendszer: Windows 11 Pro • Gyártói garancia: 3 év
    Átvehetőség: Már hétfőn átvehető
TörlésKijelöltek összehasonlítása