Refurbished újracsomagolt Lenovo laptopok mostantól nálunk is elérhetőek!

2017. június 21. |

Mi az, hogy refurbished notebook? Használt laptop, zsákbamacska?

Mindenekelőtt le kell szögeznünk, hogy mi, az USAnotebook.hu csapata nem árulunk használt laptopot és zsákbamacskát sem! 😊 Egyrészről, ha személyesen jössz be hozzánk egy terméket átvenni, akkor azt kollégáink készséggel megmutatják, még mielőtt ki kellene fizetni és nem csak laptopok esetében, így csak azt kell megvenned, ami valóban elnyerte a tetszésed!

Továbbá, ha valamiért mégsem megoldható, hogy egy refurbished laptopot személyesen vegyél át, akkor pedig automatikusan és INGYEN VIP csomagként adjuk fel a megrendelt notebookod, így lehetőséged lesz a futár előtt kibontani a csomagot, és ha valamiért nem tetszik, akkor nem vagy köteles átvenni és kifizetni!

Tudomásunk szerint ezt a szolgáltatást más cégnél nem kapod meg, ráadásul mi nem csak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is biztosítjuk!

Na de, térjünk vissza arra, hogy mit jelent a refurbished laptop. Alapvetően olyan termékeket, amelyet a gyártó visszavásárolt vagy azért, mert csomagolássérült volt és ezért újracsomagolta (a legtöbb esetben puritánabb csomagolásba), vagy mert valamilyen hibája volt amit megjavítottak és újra forgalomba helyeztek (az esetek kisebb részében van erről szó).

Lenovo-Refurbished-laptopok-800x350

Általában megfordul az ember fejében, hogy akkor biztosan egy használt, karcos, rossz állapotban és csökkentett szolgáltatásokkal rendelkező laptopot fog kapni. Pedig ennél nagyobb tévedés a témában nem nagyon van!

Ezeket a termékeket a gyártó vizsgálja át, készíti fel az újraeladásra. Ha valamelyik gép külalakját tekintve nem éri el az újnak tekinthető szintet, akkor azt megsemmisíti a gyártó, nem csomagolja újra! Továbbá, ugyanúgy 2 vagy 3 év garanciát vállal ezekre a termékekre, mint az újakra, illetve ugyanúgy vonatkozik rájuk a 3 napos cseregarancia, valamint mi is adjuk mellé a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségét. Ezen felül ezeket a gépeket mi is teszteljük, így csak azokat a gépeket kínáljuk eladásra, amelyek hibátlanok! Szóval egyáltalán nem jár kevesebb szolgáltatás mellé, sőt!

Természetesen minden refurbished laptop ami Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik, rögtön a Windows Out of Box Experience-szel indul, tehát az első bekapcsolás után testre szabhatod a windows beállításokat, pl. milyen nyelvű legyen, ki fogja használni,  felhasználó név, jelszó stb. Ezután hamarosan indulásra kész a géped, ugyanúgy mint a nem Refurbished windows-os laptopoknál.

Ahogyan a bevezetőben már írtuk, minden ilyen Refurbished/újracsomagolt laptopunkat ingyen VIP csomagként adunk fel, ha esetleg személyesen nem tudnád átvenni nálunk.

Mit takar a VIP csomag?

Először is a legfontosabbat, hogy a futár előtt kibonthatod a csomagot és megnézheted, hogy a gép milyen állapotban van. Ha valamiért nem tetszik, akkor át sem kell venned, ki sem kell fizetned, és hozzánk is visszakerül más másnapra a gép, egy forintodba sem került az egész!

Továbbá SMS értesítést kapsz a csomag kiszállítási időpontjáról, hogy néhány órás intervallumban mikor lehet rá aznap számítani. Illetve, a DPD garantálja a következő munkanapi kiszállítást, tehát ha megrendeled hétfőn a terméket 12 óra előtt, akkor már kedden nálad lehet, és élvezheted a jelentősen alacsonyabb áron vásárolt, de teljes értékű laptopodat!

Kinek ajánljuk a refurbished laptopjainkat?

  • Azoknak, akik jelentős kedvezménnyel szeretnének egy teljesértékű laptopot vásárolni, 100%-os szolgáltatáskínálattal!
  • Akiknek nem fontos, hogy az eredeti dobozában érkezzen meg az eszköz, mert úgyis csak kidobják azt. (fontos, hogy 3 napon belül cserélni és a 14 napon belüli elállást is csak a dobozzal együtt tudjuk vállalni, kérjük tartsd meg addig)
  • Okos hölgyeknek/uraknak, akik a termék eredeti árának töredékéért veszik meg a gépet, és ugyan azt, vagy árban nézve sokkal többet kapnak a pénzükért!

Ha érdekelnek ezek a szuper ajánlataink, keresd a REFURBISHED/újracsomagolt ♻ jelzéssel elátott termékeink között, vagy válogass jelenleg speciális Lenovo Refurbished kínálatunkból! Ha esetleg a konkrét gépről nem találsz fotót, kérd kollégáink segítségét telefonon vagy emailben, készséggel küldünk képet a kiválasztott típusról. Nem árulunk zsákbamacskát!

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, szintén állunk rendelkezésedre!

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben