Barion Pixel

Dokkoló, portreplikátor

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

A dokkoló egy olyan eszköz, melyhez a laptopunkat tudjuk csatlakoztatni, így állandó áramellátás alatt van, valamint bővíti a csatlakozók számát. A portreplikátor pedig egy kisebb méretű, több portot biztosító eszköz.

1 2
 
Összesen 28 db
1 2
 
Összesen 28 db

A dokkolót hordozható gépekhez, azaz laptopokhoz, notebookokhoz használják, annak érdekében, hogy folyamatos áramellátást kapjon, lezárható legyen laptopunk és több csatlakozási lehetőséget biztosítson. Gyártónként változik a mérete, kapacitása, portok száma és az egyéb extra kiegészítők. Figyeljünk arra, hogy az adott gyártóhoz, valamint az adott típushoz megfelelő dokkolót válasszuk, hiszen kialakításuk egyedi, így nem kompatibilis mindegyikkel!

A portreplikátorok, egy könnyen csatlakoztatható,hordozható, kis méretű, bővebb portegységgel ellátott eszköz, mely nagy segítségünkre lehet. Több gyártó termékei közül tudunk választani, akik más-más mennyiségű és felosztású portokat kínálnak (pl: több 3.0 USB port, mint 2.0.). Ha egyszerre kívánunk több usb bemenetet vagy jack csatlakozót használni, akkor annak semmi akadálya, ha portreklikátort használunk! 

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben