Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Egér, presenter, érintőceruza

Ahhoz, hogy kényelmesebben és hatékonyan tudjunk dolgozni vagy tanulni, így fontosak lehetnek az alábbi kiegészítők, mint például az egér, egérpad, presenter és érintőceruza.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 19 20
 
Összesen 432 db
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 19 20
 
Összesen 432 db

Az egér és az alátét talán az egyik legfontosabb kiegészítő a számítógépünkhöz, ez segít az irányításban. Az érintőceruza könnyebbé és kényelmesebbé teszi az érintőképernyős telefonok vagy tabletek használatát, rajzolásra, kézírásra is alkalmas. Profi előadók presentert használnak, hogy ne a billentyűzeten kelljen léptetni a prezentációt, így akár könnyedén sétálhatnak is a teremben és nincsenek adott helyhez kötve, hogy léptessék a dia sorokat. 

TörlésKijelöltek összehasonlítása