Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Hálózati eszköz, router

Minden szűrés törlése

Szűrés a kategórián belül

OK

Árkategória (bruttó)

- OK

Egyéb szűrések

Termék gyártója

A router közvetíteni és irányítanni tudja az internetet, melyhez hozzá tudunk kapcsolódni eszközeinkkel. Például telefon, tablet, laptop, nyomtató stb. és így elérhetővé válik számunkra a világháló. 

1 2 3 4 5
 
Összesen 105 db
1 2 3 4 5
 
Összesen 105 db

A szolgáltatóknál megvásárolt adatmennyiséget egy routerrel tudjuk közvetíteni akár otthon, akár irodákban, vagy más közöségi helyeken. Előnye, hogy sok eszköz tud egyszerre rácsatlakozni, viszont az adatmennyiségtől és sávszélességtől függ az internet sebessége, nem a  routeren múlik. Igényeinket fel kell mérni, mielőtt hálózati eszközt vásárolunk. Ha az egész ház vagy iroda területén szeretnénk befogni a wifit érdemes nagy hatótávolságú routert választani. Sőt, dupla antennásat és akár több eszközt is megvásárolni, a kényelmesebb és praktikus internet használat érdekében! 

TörlésKijelöltek összehasonlítása