Barion Pixel

Lenovo Thinkpad egyedi konfiguráció E14 AMD 2. generáció

 Az AMD Ryzen™ processzorral működő kecses ThinkPad E14 Gen 2 egész nap zökkenőmentesen teljesít, így ideális választás a sokat utazó profiknak. Biztonságos és megbízható, emellett 14 colos FHD-kijelzővel és kivételes hangtechnikával dicsekedhet. Az egyedi igényeknek megfelelő kialakítást egész sor opció teszi lehetővé, ideértve a duál SSD-táreszközt, az AMD videokártyákat és a szélesvásznú IPS-technológiát is.

 E14_AMD_G2_1

Könnyű és erős

Az AMD Ryzen™ processzorok csúcsteljesítményt biztosítanak, mialatt takarékoskodnak az akkumulátoros üzemidővel. Az akár 24 GB DDR4 memóriával és akár 1,5 TB nagysebességű PCIe duál-SSD-táreszközzel a laptop gyors és erős is.

Biztonság

Ezzel a laptoppal nyugodt lehet, mert fontos adatait az önálló megbízhatóplatform-modul (dTPM) 2.0 chip titkosítja. Emellett a külvilágot is ki lehet zárni a ThinkShutter fizikai fedéllel, amellyel el tudja takarni webkameráját, amikor az használaton kívül van. A kiegészítő biztonsági opciók, például a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-leolvasó vagy az arcfelismeréses bejelentkezést lehetővé tévő IR-kamera, további védelmet biztosítanak.

Multimédia

Élje át az éles látvány és élénk színek nyújtotta élményt a 14 colos, tükröződésmentes, IPS-technológiájú, széles betekintési szögű FHD-kijelzővel (opcionális). A látványon túl a hangzásában is ütős: erről a Dolby Audio™ technológia és a prémium Harman Kardon® sztereó hangszóró gondoskodik.

Strapabírás

A legkönyörtelenebb környezeti viszonyok kibírására bevizsgált ThinkPad E14 (AMD) nem fogja cserben hagyni. Egyrészt fagyos hidegben vagy forró sivatagokban bárhol működőképes marad, másrészt a véletlen ütéseket, leejtéseket vagy kiömléseket is kibírja.

 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben