Barion Pixel

Lenovo Thinkpad egyedi konfiguráció L15 AMD 1. generáció

Teljesítmény, funkcionalitás, strapabíró kialakítás egy laptopban egyesítve. Ez a ThinkPad L15! Akadozásmenten, folyamatos internetkapcsolat és adatátvitel az online konferenciákttól a felhő alapú adatátvitelig. A legújbabb WiFi 6 technológiával minden korábbi Wifi problémát maga mögött hagyhat, zökkenőmentes, gyors munkavegzésről pedig az AMD legújabb generációs processzorai gondoskodnak. 

A kapcsolódás új szintje

A fejlett WiFi 6 technológiával ThinkPad L15 laptopod hihetetlen adatkapcsolati sebességre és beton stabil kapcsolódásra képes, hogy kizökkentés nélkül, csak a fontos dolgokra koncentráljon.

Funkcionálisnak tervezték

Skype hívást kezdeményezne? az F9 és F11 gyorsgombokkal azonnal megteheti, sőt akár egy gombnyomással előhívható az üzenet ablak, amivel rengeteg időt spórolhat meg munkavégzés során. 

Tiszta képélmény

A ThinkPad L15 esetén HD és FHD-kijelzőpanelek közül választhat, melyek közül utóbbi érintőképernyős változattal is igényelhető. A multimédiás élmények maximalizálásáról pedig a Dolby Audio technológiával feljavított hangszórók gondoskodnak.

Egész napos akkuidő

Az egész napos akkuidővel nem kell magát az íróasztalhoz láncolni, folyton úton lehet és közben a TinkPad L15 mindig a rendelkezésére áll. Amikor pedig eljön a töltés pillalata, akár egy kávé mellett is feltöltheti laptopját, akár 80%-os töltöttségre.(1 órán belül)

Biztonsági megoldások legjava

A ThinkShield biztonsági megoldások átfogó csomagjával biztonságosan tárolhatja üzleti adatait és magánéletét a ThinkPad L15 laptopon.  A ThinkShutter  fizikai kamera burkolata blokkolja a webkamerát, így, biztosítva, hogy csak akkor legyen látható, amikor csak szeretné. A legfejlettebb dTPM chip pedig titkosítja az összes adatot, amit a laptopon tárol, beleértve az ujjlenyomatát is.

Stapabíró, mint minden ThinkPad

A ThinkPad L15 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen esett át, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítő adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben