Barion Pixel

Lenovo ThinkPad egyedi konfiguráció X1 Carbon 8. generáció

A legújabb 10. genecáriós Intel ® Core ™ processzorokkal felszerelt ThinkPad X1 Carbon 8. generációja gyorsabb, mint valaha, ráadásul akár 18 órán keresztül bírja a strapát egyetlen töltéssel.

thinkpad-x1-carbon-8.-generáció-02

kényelem és hatékonyság kéz a kézben

A folyamatosan reagáló válaszkészséggel kevesebb, mint egy másodperc alatt felébresztheti a ThinkPad X1 Carbon laptopját és másodpercekkel később már böngészhet is az interneten, vagy dolgozhat a dokumentumokon. A WiFi 6 technológiával az egyik leggyorsabb és legstabilabb vezetéknélküli kapcsolatot tudja létesíteni, de az egyedi konfigurálásnál választható plusz LTE modem is.

Funkcionálisnak tervezték

Skype hívást kezdeményezne? az F9 és F11 gyorsgombokkal azonnal megteheti, sőt akár egy gombnyomással előhívható az üzenet ablak, amivel rengeteg időt spórolhat meg munkavégzés során. 

Szélsőséges használatra kész!

Mint minden ThinkPad, az X1 Carbon 8. generációja is 12 katonai követelménynek tesz eleget és több mint 200 minőség-ellenőrzésen tesztelték annak érdekében, hogy szélsőséges körülmények között is szolgáltatot teljesítsen.

Lenyűgöző képminőség

Az új X1 Carbon elképesztően gyönyörű megjelenítőt kapott, ami a 4K Dolby Vision ™ technológiával képes a nagy dinamika tartományt és bonyolult részleteket is kimagasló részletességgel visszaadni, miközben az árnyékok és textúrák gazdagabbá válnak.

Biztonsági megoldások legjava

A ThinkShield biztonsági megoldások átfogó csomagjával biztonságosan tárolhatja üzleti adatait és magánéletét a ThinkPad X1 Carbon laptopon.  A ThinkShutter  fizikai kamera burkolata blokkolja a webkamerát, így, biztosítva, hogy csak akkor legyen látható, amikor csak szeretné. A legfejlettebb dTPM chip pedig titkosítja az összes adatot, amit a laptopon tárol, beleértve az ujjlenyomatát is.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítő adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben