Lenovo Thinkpad L590 egyedi konfiguráció

A nagy teljesítményeű és sokoldalú ThinkPad L590 12 órás akkumulátor idővel biztosítja a folyamatos és hatékony munkavégzést. A legendás ThinkPad megbízhatóságnak köszönhetően az L490 rendkívül tartós és több beépített biztonsági funkcióval is rendelkezik.

A nagy teljesítményű 8. generációs Intel® Core ™ processzorokkal és az Intel® vPro ™ technológiával szinte bármilyen feladat elvégzésénél helyt áll, kezdő súlya pedig kevesebb, mint 2kg. Akár 12 órás munkavégzés is biztosított az egész napos akkumulátor üzemidőnek köszönhetően, ráadárul alig 60 perc alatt képes elérni a 80%-os töltöttségi szintet a rapid-charging technológiával.

Bővítési opciók közt szerepel a 15,6 hüvelykes multi touch kijelző és az Önnek megfelelő méretű SSD meghajtó is. Emellett háttérvilágításos Magyar billentyűzet is választható, ami a gyenge fényviszonyok közt lehet igazán hasznos.

A Lenovo ThinkPad L590-et opcionális ujjlenyomatolvasóval és infravörös kamerával tervezték, hogy adatai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Portok tekintetében egy HDMI és USB-C csatlakozó is helyet kapott a készülékházon, a leggyorsabb vezetéknélküli kapcsolatok eléréséhez pedig kétsávos AC (2x2) WiFi Bluetooth® 5.0 és opcionális LTE-A, valamint NFC modul került beépítésre. 

Mint minden ThinkPad laptop, az L590 is megkapta a katonai követelményeknek megfelelő minősítést, ami 200 minőségi ellenőrzés alapján történik.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Kijelző:
Processzor:
Videókártya:
Memória:
Elsődleges háttértár:
Másodlagos háttértár:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
Kiegészítők és adapterek:
Kamera:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben