Lenovo Thinkpad P43s egyedi konfiguráció

A 17,9 mm vékonyságú készülékház és 1,47 Kg súlyú P43s a legkisebb ThinkPad munkaállomás a Lenovo kínálatában, amely maximális mobilitás mellett rendkívül nagy teljesítményt nyújt az  Intel®Core™ processzorok és az NVIDIA®Quadro®profi grafika által. Mindemellett az akkumulátor biztosítja a kiemelkedően magas 14 órás üzemidőt.

A tudományos, műszaki, mérnöki (ún. STEM) pályára készülő hallgatók igényei szerint kialakított ThinkPad P43s hordozható munkaállomás ideális a kisebb igénybevételt jelentő számítógépes tervezési (CAD) feladatokhoz például az építészeti vagy tervezőmérnöki szakterületeken. A 8. generációs Intel®Core™ processzor gyors és erős, míg NVIDIA®Quadro®P520 GPU a maga 2 GB DDR5 memóriájával a tervrajzok renderelésekor szükséges többletlöketet képes biztosítani. A szupergyors PCIe SSD-háttértár és akár 48 GB DDR4 memória pedig gondoskodik arról, hogy többé ne akadozzon a gép. A munkaállomás megkapta a fontos független szoftverbeszállítók ISV-tanúsítványát is, pl.: Autodesk®, SketchUp, SolidWorks®és sok más.

Az élénk színekhez válassza a WQHD-felbontású (2560 x 1440), 500 nites, 100%-os Adobe szín- és magas dinamikatartományú (HDR) kijelzőt, amely valósághűen jeleníti meg a képeket és videotartalmakat. Élvezze a megnövelt fényerőt, a kibővített kontrasztarányt, a kifinomultabb részletgazdagságot, mindezt ragyogó színekben.

A prémium hangzásélményt a felhasználó felé fordított hangszórók és a duál széles hatósugarú mikrofonok biztosítják. A Dolby Audio™ technológia telt, erőteljes hangzást biztosít, amely a beállításokat változtatva a házimozi minőségű virtuális térhangzás élményét nyújtja. Soha nem volt ilyen könnyű a hallgatás.

Vigye magával bárhová a ThinkPad P43s hordozható munkaállomást, bármeddig, ameddig kell. A gép WiFi-5 minősítésű, de az opcionális WWAN-kompatibilitással bárhová magával viheti, ahová elér a mobiltelefon-szolgáltatás. Az akár 14 órán át működő akkumulátorával pedig egy darabig ott is maradhat.

Az ellenálló kialakítást 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen tesztelték, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat. Emellett olyan biztonsági azonosítórendszert építettek az eszközbe, mint a ThinkShield, ami írisz, vagy ujjlenyomat azonosítással léptet be a Windows-ba és váltja fel a hagyományos jelszót. 

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
WWAN, 4G, LTE modul:
WLAN, Wi-Fi modul:
Kiegészítő adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben