Lenovo Thinkpad P73 egyedi konfiguráció

A ThinkPad P73 laptop a Lenovo legerősebb hordozható munkaállomása. Nagy méretű 17,3 hüvelykes képernyőjén minden apró részlet szem elé kerül, a a 9. generációs Intel® Core ™ vagy az Intel® Xeon® többmagos processzorok, valamint a legerősebb NVIDIA® Quadro® grafikus feldolgozó egységgel bármely extrém teljesítményigényes feladatot könnyedén elvégezhet. 

A maximális teljesítmény eléréséhez akár 8 magos  i9 CPU is választható és az NVIDIA® RTX Quadro® 5000 sorozattal, akár a valós idejű VR megjelenítés is biztosított. Professzionális munkavégzéshez az alábbi tervező szoftverekhez kapott a ThinkPad P73 ISV tanúsítást: ArcGIS®, AutoCAD®, Creo®, Decision Space®, McKesson®, Revit®, SolidWorks®, 3dsMax®.

Lehetőség van az opcionális 4K UHD (3840 x 2160), 400 nites fényerejű és 100% Adobe RGB lefedettségű kijelző beépítésére is, amihez  X-Rite Pantone színkalibráló szolgáltatás is választható a tökéletes-nyomtatási minőségű színhűség kalibrálásához.

A ThinkPad P73 mobil munkaállomás rendkívül hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik (17 óra) és biztosított a legújabb Wi-Fi 6 szabvány, a tökéletes internetkapcsolat eléréséhez. Ez akár 9,6 Gbps maximális sebességet jelent.

A ThinkPad P73 12 katonai szintű teszten és több mint 200 minőség ellenőrzésen esett át, hogy képes legyen a legzordabb körülmények közt is állni a sarat.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kijelző színkalibrálása:
Kamera:
Memória:
RAID:
Elsődleges háttértár:
Másodlagos háttértár:
Kiegészítő háttértár:
Biztonság:
Billentyűzet és beviteli eszköz :
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
Kiegészítők adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben