Barion Pixel

Lenovo Thinkpad X1 Fold Gen 1 (13,3" Intel)

Hordozni kicsi. Használni hatalmas.

A ThinkPad X1 Fold a világ első összehajtható PC-je, ami eddig 43 díjat zsebelt be a CES-en. A korábban még sosem láttot, forradalmian új használati funkciónak köszönhetően a felhasználó számára maximális élményt nyújt akár osztott képernyőn, akár egyetlen, nagyobb kijelzőjét használva. Az extra kényelmet és személyreszabhatóságot tovább fokozza a kiegészítő tartozékként elérhető toll és billentyűzet, de a display ujjakkal is könnyen vezérelhető. Az X1 Fold Windows 10-zel és Intel Hybrid Technológiával kiegészített Intel® Core™ processzorokkal állja a sűrű mindennapok kihívásait.

Ennél forradalmibb nem is lehetne

A ThinkPad X1 Fold pont úgy használható, mint egy hagyományos laptop, annyi különbséggel, hogy az egész készülék egy nagy kijelző, amit könyvhöz hasonló módon tudsz összehajtani. Az X1 Fold belseje minden eddigi laptopnál kisebb, így óriási kihívás volt a Lenovo mérnökeinek egy normál laptop teljesítményét és a processzor hűtését beépíteni. A végeredmény azonban egy sikeres mérnöki munka eredménye lett, a speciálisan hűtőrendszerrel, aminek jobb hűtéséről még egy ventillátor is gondoskodik.

A hagyományos laptopokhoz képest a Fold óriási előnye, hogy kisebb tablet méretével ultra hordozható, de teljesítménye felér egy laptopéval.

Teljesítményből nem engedtek

A legtöbb összehajtható táblagéppel ellentétben az X1 Fold teljes értékű Windows 10 operációs rendszert futtat és teljesítmény az erőteljesebb laptopokban megtalálható Intel Core i5 processzorok (Intel Hybrid technológiával) szolgáltatnak nagy teljesítményt.

Állítsa össze a saját konfigurációját!

Szín:
Processzor:
Videokártya:
Kijelző:
Kamera:
Memória:
Háttértár:
Billentyűzet:
Akkumulátor és töltő:
WLAN, Wi-Fi modul:
WWAN, 4G, LTE modul:
Kiegészítők és adapterek:
Operációs rendszer :
Office programcsomag:
Garancia típusa:
Garancia időtartama:
Rendelni kívánt mennyiség :

Kérjen egyedi árajánlatot!

Név:
E-mail cím:
Telefon:
Honnan hallott rólunk:
TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben