Barion Pixel

Laptop táska, védőtok

Hogyan válasszunk laptop táskát? Elsőre azt gondoljuk át, hogy mire fogjuk használni új laptopunkat ezáltal a hozzáillő táska mennyire lesz igénybe véve? Ha ezek meg vannak, akkor a baloldali laptoptáska kialakítási szűrők közül válaszd ki azt a típust amit keresel! Bővebb segítsgére van szükséged? Olvasd el laptoptáska választási kisokosunkat!

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 24 25 26
 
Összesen 555 db
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 24 25 26
 
Összesen 555 db

A laptopok legnagyobb előnye a hordozhatóság, ezért táskára is szükségünk van, hogy el tudjuk vinni magunkkal az irodába, az iskolába vagy az utazásra.

Azt is figyelembe kell venni, hogy mennyit és hol használjuk a táskát. Mi számunkra a legkényelmesebb hordozási mód? Van aki vállon vinné oldaltáskában, van, aki hátizsákban, van, aki gurulós táskában, és van, aki a laptopját legszívesebben kézi táskában hordozná. Táskák kialakítása a laptop méretétől is függ, mivel egy nagyobb méretű készüléket lehet, hogy kényelmetlenebb kézi táskában vinni, és kisebbnek sem feltétlenül érdemes egy oldal- vagy hátitáskát cipelni.

A laptoptáska méretének megállapítása sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. A táskáknál a képernyőméret fix, de a körülötte lévő szegély változó méretű lehet, ezért a gyártók hagynak neki helyet, de előfordulhat, hogy még így sem elég a hely.

Mikor laptop táskát veszünk nagyon lényeges, hogy vigyük magunkkal a laptopot és próbáljuk bele. Ha a cipzár egy kicsit is érintkezik a készülékkel, akkor az már nem jó, mert ki fogja koptatni. De az is lehet, hogy túl vastag a laptop, ennek a veszélye a gamer gépeknél áll fönn, vagy túl vastag a zsanérja, mert 360 fokban átforgatható, mint a Lenovo Yoga készülékek. Általánosságban azért elmondható, hogy a 15,6" gépekhez 15,6" laptop táska való, de üzletünkben rengeteg Samsonite és egyéb táska is kiállítva van, amivel kipróbálható a méret is. 

Bővebb notebook táska, laptop és tablet tok választási kiskokosunkat itt tudod elolvasni!

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben