Barion Pixel

Ez az oldal sütiket használ

Az oldal sütiket és egyéb alkalmazásokat használ, hogy az Ön böngészési élményét javítsa, személyre szabott tartalmakat és célzott hirdetéseket kínáljon Önnek, melyek jobban illeszkednek szokásaihoz és preferenciáihoz. Ezen felül a látogatási adatokat elemezzük, hogy megtudjuk honnan érkeztek a látogatóink. Az "Elfogadom" gombra kattintva elfogadja felhasználási feltételeket.

Az ezzel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat megtekintheti ide kattintva.
ELUTASÍTOM ELFOGADOM

Laptop táska, védőtok

Hogyan válasszunk laptop táskát? Elsőre azt gondoljuk át, hogy mire fogjuk használni új laptopunkat ezáltal a hozzáillő táska mennyire lesz igénybe véve? Ha ezek meg vannak, akkor a baloldali laptoptáska kialakítási szűrők közül válaszd ki azt a típust amit keresel! Bővebb segítsgére van szükséged? Olvasd el laptoptáska választási kisokosunkat!

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 25 26 27
 
Összesen 579 db
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 25 26 27
 
Összesen 579 db

A laptopok legnagyobb előnye a hordozhatóság, ezért táskára is szükségünk van, hogy el tudjuk vinni magunkkal az irodába, az iskolába vagy az utazásra.

Azt is figyelembe kell venni, hogy mennyit és hol használjuk a táskát. Mi számunkra a legkényelmesebb hordozási mód? Van aki vállon vinné oldaltáskában, van, aki hátizsákban, van, aki gurulós táskában, és van, aki a laptopját legszívesebben kézi táskában hordozná. Táskák kialakítása a laptop méretétől is függ, mivel egy nagyobb méretű készüléket lehet, hogy kényelmetlenebb kézi táskában vinni, és kisebbnek sem feltétlenül érdemes egy oldal- vagy hátitáskát cipelni.

A laptoptáska méretének megállapítása sem olyan egyszerű, mint gondolnánk. A táskáknál a képernyőméret fix, de a körülötte lévő szegély változó méretű lehet, ezért a gyártók hagynak neki helyet, de előfordulhat, hogy még így sem elég a hely.

Mikor laptop táskát veszünk nagyon lényeges, hogy vigyük magunkkal a laptopot és próbáljuk bele. Ha a cipzár egy kicsit is érintkezik a készülékkel, akkor az már nem jó, mert ki fogja koptatni. De az is lehet, hogy túl vastag a laptop, ennek a veszélye a gamer gépeknél áll fönn, vagy túl vastag a zsanérja, mert 360 fokban átforgatható, mint a Lenovo Yoga készülékek. Általánosságban azért elmondható, hogy a 15,6" gépekhez 15,6" laptop táska való, de üzletünkben rengeteg Samsonite és egyéb táska is kiállítva van, amivel kipróbálható a méret is. 

Bővebb notebook táska, laptop és tablet tok választási kiskokosunkat itt tudod elolvasni!

TörlésKijelöltek összehasonlítása