Acer monitor

Termék gyártója: Acer

Az Acer monitorok híresek rendkívül karcsú, stílusos, szupervékony profiljukról, melyek csúcsminőségű vizuális élményt nyújtanak.

1 2 3
 
Összesen 70 db
1 2 3
 
Összesen 70 db

A monitor piacon található egyéb gyártókhoz képest áruk rendkívül kedvező. Kimagasló teljesítmény, környezetbarát működés és intelligens energiafelhasználás jellemzi az Acer monitorokat.  Mindennapi használatra tökéletes megoldás kompromisszum nélkül az Acer G7 sorozatú monitorok, melyek nagyszerű ár-érték arány mellett kitűnő vizuális élményt nyújtanak.

Acer-monitorok

Játékhoz a lélegzetelállító Full HD 3D képek életre kelnek az Acer GN sorozatú monitorokon. A legmodernebb monitorra vágyóknak készült a világ első káva nélküli 4K2K Ultra HD megjelenítője. További előnye az extra gyors HDMI 2.0 csatlakozófelület, az IPS panel és a DTS hangtechnika – a teljes körű audio-vizuális élményért.

Az Acer S6 sorozatú monitorokat azoknak ajánljuk, akik prémium teljesítményt keresnek vékony, környezetbarát kivitelben. Ez az alig 2,5 cm vastag kijelző az Acer sokféle technológiájának köszönhetően a vizuális megjelenítés legmagasabb szintjét nyújtja. A fehér LED-es technológia pedig még energiatakarékosabbá és még inkább környezetbaráttá teszi ezeket a monitorokat.

Acer-monitor

Acer monitorok széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrönk segítségével állítsa be kritériumait, így csak azok az Acer laptopok jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!

További információt a gyártó oldalán www.acer.hu érhet el.

 

TörlésKijelöltek összehasonlítása
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Rendben